I le 2022, o le aofaʻi o nofoaafi Saina-Europa (Asia) i le Yangtze River Delta na oʻo i se tulaga maualuga faʻasolopito, ma le aofaʻi o 5063 nofoaafi o loʻo faʻaaogaina, o se faʻaopoopoga o nofoaafi 668 mai le 2021, o se faʻaopoopoga o le 15.2%.O lenei ausia o se molimau i taumafaiga ma le tuuto a le itulagi i le faʻalauiloaina o felauaiga tuʻufaʻatasia ma faiga faʻaogaina.

SY l 1

O le fa'agaioia o nofoaafi a Saina ma Europa (Asia) o se fa'ailoga tele lea mo le itulagi.I le aso 30 o Mati, 2022, na tatalaina ai e Wuxi lana uluai nofoaafi fesoʻotaʻi Saina-Europa, ma saunia ai le auala mo le faʻagaioia masani o ia nofoaafi.O lenei atina'e e taua tele, aua o le a fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o feso'ota'iga ma felauaiga a le itulagi ma fa'aola ai ana atina'e tu'ufa'atasia.

Na faia foi e Shanghai se laa tele i le faagaoioiga o nofoaafi Saina-Europa, faatasi ai ma le tatalaina o nofoaafi 53 "China-Europe Train-Shanghai" i le 2022. O le numera aupito maualuga lea o nofoaafi o loʻo faʻaaogaina i le tausaga e tasi, ma sili atu i le 5000 containers ma o le mamafa atoa o uta o 40,000 tone, tau i le 1.3 piliona RMB.

I Jiangsu, o nofoaafi Saina-Europa (Asia) na setiina se faamaumauga fou ma nofoaafi 1973 o loʻo faʻaaogaina i le 2022, o se faʻaopoopoga 9.6% mai le tausaga talu ai.O nofoaafi i fafo e 1226, e 6.4% le siitaga, ae o nofoaafi i fafo e 747, e 15.4% le siitaga.O nofoaafi i le itu o Europa na faʻaititia teisi i le 0.4%, aʻo le aofaʻi o nofoaafi i totonu ma fafo na oʻo i le 102.5%, ausia le atinaʻe paleni i itu uma e lua.O le numera o nofoaafi i Asia Tutotonu na siitia i le 21.5%, ma o nofoaafi i Sautesasae Asia na siitia i le 64.3%.Na faagaioia e Nanjing le silia ma le 300 nofoaafi, Xuzhou sa faagaioia i luga o le 400 nofoaafi, Suzhou sa faagaoioia i luga o 500 nofoaafi, Lianyungang faagaoioia i luga o 700 nofoaafi, ma Hainan faagaoioia le averesi o 3 nofoaafi i le masina i luga o le auala Vietnam.

I Zhejiang, o le "YiXinOu" Saina-Europa nofoaafi tulaga i Yiwu faʻatautaia le aofaʻi o 1569 nofoaafi i le 2022, felauaiga 129,000 koneteina masani, o se faʻaopoopoga o le 22.8% mai le tausaga talu ai.O le tulaga o loʻo faʻagaioia le averesi o 4 nofoaafi i le aso ma sili atu i le 130 nofoaafi i le masina.O le tau o oloa mai fafo na sili atu i le 30 piliona RMB, ma o loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe mo le iva tausaga sosoo ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 62%.O le "YiXinOu" Saina-Europa nofoaafi tulaga i Jindong faʻatautaia le aofaʻi o nofoaafi 700, felauaiga 57,030 koneteina masani, o le 10.2% faʻateleina mai le tausaga talu ai.O nofoaafi i fafo e 484, faatasi ai ma le 39,128 pusa masani, o se siitaga e 28.4%.

I Anhui, o le nofoaafi Hefei Saina-Europa na faʻatautaia nofoaafi 768 i le 2022, o se faʻaopoopoga o nofoaafi 100 mai le tausaga talu ai.Talu mai lona amataga, o le nofoaafi Hefei Saina-Europa ua faʻaaogaina nofoaafi 2800, ma saofagā i le faʻatupulaia o le tamaoaiga o le itulagi.

O nofoaafi Saina-Europa (Asia) i le Vaitafe o Yangtze Delta ua oʻo mai i se auala umi talu mai le faʻalauiloaina o le nofoaafi muamua i le 2013. I le 2016, o le numera o nofoaafi na faʻaaogaina na oʻo atu i le 3000, ma i le 2021, na sili atu i le 10,000.O le 15.2% i lea tausaga ma lea tausaga siitia i le 2022 ua aumaia ai le numera o nofoaafi i le talafaasolopito maualuga o le 5063. O le Saina-Europa (Asia) nofoaafi ua avea ma se mamana logistics ma felauaiga ituaiga ma se malosiaga susulu malosi, malosiaga avetaavale,I totonu. fa'aopoopo i le fa'atupulaia o le voluma, o lo'o fa'aauau pea le fa'aleleia atili o le auaunaga.A'o fa'atupula'ia le aofa'i o nofoaafi, ua fa'apea fo'i le tulaga lelei ma le fa'amaoni.O le averesi o taimi o femalagaiga ua faʻaitiitia, aʻo faʻateleina le tele o taimi e alu ese ai, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o filifiliga e filifili mai ai.

E le gata i lea, o le atinaʻeina o le Belt and Road Initiative ua maua ai avanoa fou mo le faʻatupulaia o le Saina-Europa (Asia) Express.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga ma le faʻaleleia atili o le auaunaga, o le Saina-Europa (Asia) Express ua avea ma vaega taua o le faiga faʻaogaina o le lalolagi, e fesoasoani i le atinaʻeina o fefaʻatauaiga ma le tamaoaiga i le va o Saina ma Europa (Asia).

A'o tatou va'ava'ai atu i le lumana'i, e telē le avanoa mo le fa'atupulaia o le Saina-Europa (Asia) Express.Faatasi ai ma le lagolago o faiga faavae a le atunuu, o le faaauau pea o le faaleleia o auaunaga, ma le faalauteleina atili o le fesootaiga, o le a faaauau pea ona faia e le Saina-Europa (Asia) Express se sao taua i le faalauiloaina o le atinae o logistics faava o malo, siitia le tuputupu ae o le tamaoaiga, ma fa'alauiloaina fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u i le va o atunu'u i luga o le Belt and Road.

I le faaiuga, o le Saina-Europa (Asia) Express ua faia ni mea mataʻina i le 2022, faʻatulagaina se faʻamaumauga fou ma le tatalaina o nofoaafi 5063 i le Yangtze River Delta region.A o tatou faamanatuina lenei mataʻina, tatou te tulimatai atu i se manuia sili atu i le lumanaʻi aʻo faʻaauau pea le faʻalauiloaina o le tamaoaiga o Saina ma Europa (Asia) Express i le va o Saina ma le lalolagi atoa.

SY l

TOP