I tausaga talu ai nei, o le fefaʻatauaʻiga i le va o Siamani ma Saina ua televave le faʻalauteleina, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻatau atu o oloa mai Siamani i Saina.O se tasi o mea taua i tua atu o lenei tulaga o le faʻatupulaia o le faʻaogaina o auala o nofoaafi, lea ua avea ma auala lauiloa ma lelei e felauaiga ai oloa i le va o atunuu e lua.E tusa ai ma lipoti lata mai, o le auina atu i fafo a Siamani i Saina e ala i nofoaafi ua matua faateleina i tausaga talu ai, ua faailoa mai ai se lumanai manuia mo lenei auala o felauaiga.

anli-中欧班列-1

Fa'amanuiaga o Femalagaa'iga Va'alele mo Siamani-Saina Fefa'ataua'iga

E ui o felauaiga i luga o le ea ma le sami sa masani ona avea ma auala masani o felauaiga mo fefaʻatauaʻiga i le va o Siamani ma Saina, o loʻo faʻatupulaia le faʻalauiloaina o faʻamanuiaga o felauaiga i nofoaafi.O nisi nei o tulaga lelei o le fa'aaogaina o nofoaafi mo fefa'ataua'iga a Siamani ma Saina:

  1. Taimi Fe'avea'i Vave
  2. O nofoaafi e mafai ona faimalaga i le va o Siamani ma Saina i le itiiti ifo i le 10-12 aso, lea e sili atu le vave nai lo felauaiga i le sami, lea e mafai ona oʻo atu i le masina pe sili atu.O lenei mea e mafai ona sili ona aoga mo oloa maualuga tau, maaleale taimi e pei o mea tau eletise ma masini.
  3. Tau-Tagata
  4. O felauaiga o nofoaafi e mafai ona sili atu le taugofie nai lo felauaiga i luga o le ea, lea e mafai ona faʻasaina le taugata mo le tele o oloa.E ui e sili atu le taugofie o felauaiga i luga o le sami nai lo nofoaafi, o le televave o taimi o femalagaiga o nofoaafi e mafai ona sili atu le taugofie mo nisi oloa.
  5. Fa'atuatuaina
  6. O nofoaafi e itiiti le a'afia i fa'atuai ma fa'alavelave tau nai lo felauaiga i le sami, lea e mafai ona a'afia i afā, afa, ma isi mea tau tau.O le mea lea ua avea ai nofoaafi o se filifiliga e sili atu ona faatuatuaina mo oloa e ma'ale'ale taimi.
  7. Siosiomaga
  8. O nofoaafi e maua ai le itiiti ifo o le kasa oona i lo le felauaiga i luga o le ea ma le sami, ma avea ai ma se filifiliga sili atu le siosiomaga mo fefaʻatauaiga i le va o Siamani ma Saina.
  9. Avanoa mo Fa'ateleina Fefa'atauaiga
  10. A'o fa'aauau pea le fa'atupula'ia o fefa'ataua'iga i le va o Siamani ma Saina, o lo'o iai le avanoa e fa'ateleina ai fefa'ataua'iga.E mafai e nofoaafi ona felauaiga le tele o oloa nai lo felauaiga i luga o le ea, lea e mafai ona taofiofia e le gafatia o uta.E le gata i lea, e mafai e nofoaafi ona faia malaga masani nai lo felauaiga i luga o le sami, lea e mafai ona faʻatapulaʻaina i le aofaʻi o taulaga avanoa.

a'o iai pea lu'itau ma tapula'a i le fa'aaogaina o nofoaafi mo fefa'ataua'iga a Siamani-Saina, o lo'o fa'atupula'ia le fa'ailoaina o fa'amanuiaga e mafai ona maua mai i lenei faiga o felauaiga.Faatasi ai ma le faʻaauauina o tupe faʻaalu i auala o nofoaafi ma faʻateleina le galulue faʻatasi i le va o Siamani ma Saina, o nofoaafi e mafai ona avea ma se vaega faʻatuputeleina taua o atinaʻe felauaiga mo lenei faʻatupulaia o fefaʻatauaiga.

duisburg-l

A o faʻaauau pea ona faʻamalosia e Siamani ma Saina a latou fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, o felauaiga o nofoaafi o loʻo faʻamaonia e avea ma faʻataʻitaʻiga taua o le tuputupu aʻe.Faatasi ai ma lona lelei, saoasaoa, ma le taugofie, o felauaiga o nofoaafi e faamoemoe e faia se sao taua tele i le faafaigofieina o fefaatauaiga i le va o atunuu e lua.E ui lava i luʻitau e pei o logistics ma tulafono faatonutonu, o faʻamoemoega mo felauaiga nofoaafi Siamani-Saina e foliga mai e manuia.A'o fa'aauau pea ona fa'alolotoina so'otaga fa'aletamaoaiga a atunu'u e lua, o fa'amanuiaga o le fa'atupulaia lea o fefa'ataua'iga e ono lagona i le tamaoaiga o le lalolagi.

TOP