_01.png

 

Shpedi mallrash me tren dhe shërbime të transportit hekurudhor për në Danimarkë

  • Transportuesi i transportit në Danimarkë Shërbimi i mallrave nga të gjitha terminalet e Kinës
  • derë më-CFSOfrohet dorëzimi në derë
  • Shërbimet e Ndihmës dhe Trajtimit të Licencës së Eksportit
  • Konsolidimi i ngarkesave të plota më pak se kontejnerët (LCL)
  • Ngarkesat e plota të kontejnerëve (FCL)
  • Kornizat kohore dhe kostot e ngarkesave të projektit
  • Më i shpejtë se transporti detar dhe më i lirë se ai ajror

CFSdepo në Danimarkë:KOPENHAGEN

 

Ne mund të mbledhim nga Shenzhen / Guangzhou / Dongguan / Foshan / Zhongshan / Ningbo / Shanghai / Pekin etj. të gjitha qytetet në Kinë

 

_02.png_03.png_04.png_05.png_06.png

Merr një ofertë (përgjigje në 24 orë):

TOP