transporti hekurudhor, shërbimet e zhdoganimit, shërbimet derë më derë, shërbimi i inspektimit

Misioni dhe Vizioni ynë

Ne dëgjojmë, hetojmë dhe analizojmë: çdo hap që bën produkti i klientit analizohet.

Ne zbulojmë ide të reja: komunikohen shërbime dhe rrugë të reja dhe inovative.

Ne zgjidhim pengesat dhe ndërtojmë zinxhirë të rinj të optimizuar furnizimi nga vendi i origjinës te klientët e klientëve tuaj.

Shërbimi ynë Përfshin
 • Konsulencë logjistike
 • Ndërmjetësimi dhe konsulenca doganore, zhdoganimi, procedura dhe përgatitja
 • Transport ndërkombëtar me obligacione dhe jo të lidhura
 • Logjistika e projektit
 • Dorëzimi derë më derë
 • Dërgesa të mëdha
 • Shërbimet e tranzitit
 • Transport mallrash hekurudhor FCL & LCL
 • Transport mallrash me kamion FTL & LTL të konsoliduara
 • Magazinimi: i lidhur dhe i palidhur
 • Gjurmoni dhe gjurmoni

Më lirë se ajri.Më shpejt se deti.

Transporti detar ka kosto të larta kapitale, është i ngadalshëm dhe është i disponueshëm vetëm për portet e pajisura posaçërisht.Transporti ajror është i shtrenjtë, me kapacitet të ulët dhe dëmton mjedisin.Transporti hekurudhor është me kapacitet të lartë, i besueshëm, miqësor ndaj mjedisit dhe mbulon shpejt distanca të gjata nëpër Evropë, Rusi dhe Azi.

E gjelbër

Mbrojtja e mjedisit është një përgjegjësi që e ndajmë të gjithë.Trenat tanë prodhojnë afërsisht 92% më pak emetim C02 në transportin ajror dhe më pak se një të tretën e emetimeve të prodhuara nga rrugët.

Mëso më shumë

E besueshme dhe e sigurt

Moti nuk ndikon në hekurudhë.Fundjavat nuk ndikojnë në hekurudhë.Hekurudhat nuk ndalojnë - dhe as ne.Me opsionet tona të personalizuara të sigurisë dhe mbështetjen me shërbim të plotë, mund të jeni të sigurt se mallrat do të mbërrijnë në mënyrë të sigurt dhe në kohë.

Tregtia midis Kinës dhe Evropës, mënyra tradicionale e transportit është më e varur nga transporti detar dhe ajror, koha e transportit dhe kostot e transportit kanë qenë të vështira për t'u koordinuar dhe zgjidhur problemet praktike.Për të thyer prangat e zhvillimit të trafikut qendror, hekuri i shpejtë qendror si një pararendës i projektit të logjistikës së Rrugës së Mëndafshit, Brezi dhe Rruga, dikur e hapi atë për t'u bërë mënyra më konkurruese, e denjë për emrin, mënyra e përgjithshme e transportit me kosto efektive.Krahasuar me mënyrën tradicionale evropiane të transportit, koha e transportit është 1/3 e detit dhe vetëm 1/4 e kostos së transportit ajror!……

TOP