железнички превоз, услуги за царинење, услуги од врата до врата, инспекциска служба

Нашата мисија и визија

Слушаме, истражуваме и анализираме: се анализира секој чекор што го прави производот на клиентот.

Откриваме нови идеи: се доставуваат нови и иновативни услуги и рути.

Ги решаваме пречките и конструираме нови оптимизирани синџири на снабдување од местото на потекло до клиентите на вашите клиенти.

Нашата услуга вклучува
 • Консалтинг за логистика
 • Царинско посредување и консултантски услуги, царинење, процедура и подготовка
 • Меѓународен обврзан и необврзан транспорт
 • Проектна логистика
 • Испорака од врата до врата
 • Преголеми пратки
 • Транзитни услуги
 • Железнички товарни FCL & LCL
 • Камионски товар FTL & LTL консолидирани
 • Складирање: обврзани и необврзани
 • Следете и следете

Поевтино од воздухот.Побрзо од море.

Поморскиот товар има високи капитални трошоци, е бавен и е достапен само за специјално опремени пристаништа.Воздушниот транспорт е скап, со мал капацитет и штети на животната средина.Железничкиот товар е со голем капацитет, сигурен, еколошки и брзо покрива долги растојанија низ Европа, Русија и Азија.

Зелена

Заштитата на животната средина е одговорност што сите ја споделуваме.Нашите возови произведуваат приближно 92% помалку емисија на C02 при воздушниот транспорт и помалку од една третина од емисиите произведени по пат.

Научи повеќе

Сигурен и безбеден

Времето не влијае на железницата.Викендите не влијаат на железницата.Железницата не застанува - ниту ние.Со нашите сопствени безбедносни опции и целосна услуга, можете да бидете сигурни дека вашиот товар ќе пристигне безбедно и на време.

Трговијата меѓу Кина и Европа, традиционалниот начин на транспорт е повеќе зависен од поморскиот и воздушниот транспорт, времето за транспорт и транспортните трошоци беа тешко да се координираат и да се решат практичните проблеми.За да ги скрши оковите на централниот развој на сообраќајот, централното брзо железо како претходник на логистичкиот проект „Патот на свилата Појас и пат“, еднаш го отвори за да стане најконкурентниот, достоен за името сеопфатен рентабилен начин на транспорт.Во споредба со традиционалниот европски начин на транспорт, времето за транспорт е 1/3 од морето, а само 1/4 од трошоците за воздушен транспорт!……

TOP