_01.png

 

Шпедиција и извоз на воз во Бугарија

  • Испорака до Бугарија Товарна услуга од сите терминали во Кина
  • од врата до-CFS,Достапна е достава до врата
  • Услуги за помош и ракување со лиценца за извоз
  • Консолидација на полни носивост помалку од контејнер (LCL)
  • Целосно оптоварување на контејнерот (FCL)
  • Временски рамки и трошоци на Project Cargo
  • Побрз од поморскиот и поевтин од авионскиот

CFSмагацин во Бугарија:Софија

Можеме да собереме од Шенжен / Гуангжу / Донггуан / Фошан / Жонгшан / Нингбо / Шангај / Пекинг итн. сите градови во Кина

 

_02.png_03.png_04.png_05.png_06.png

Добијте понуда (одговор за 24 часа):

TOP