Małaszewiczebụ obodo dị na mpaghara nchịkwa Gmina Terespol, n'ime Biała Podlaska County, Lublin Voivodeship, na ọwụwa anyanwụ Poland.

Malaszewicze ghọrọ ebe kacha ewu ewu na-agafe n'okporo ụzọ ụgbọ oloko Central Europe. Ihe niile ejiri ụgbọ okporo ígwè na-ebufe na-agbanwe ebe a.Mbupu na Poland si China.Site n'ọdụ ụgbọ oloko gaa na ọdụ ụgbọ okporo ígwè kacha ibu na Poland

Na 1867, Małaszewicze ghọrọ ọdụ ụgbọ oloko dị mkpa n'ihi mmepe nke ụzọ Warsaw-Brest.Małaszewicze mechara ghọọ ọdụ ụgbọ njem na-ejikọta usoro ụgbọ okporo ígwè Europe.N'afọ ndị 1970, Małaszewicze ghọrọ ọdụ ụgbọ okporo ígwè kacha ibu site na China gaa Poland.

mala

Dị ka ebe dị mkpa na ebe mgbakwasa ụgbọ okporo ígwè na Europe, Małaszewicze na-arụ ọrụ ụgbọ njem na ụlọ nkwakọba ihe nke anụ ụlọ na nke mba ụwa, na-atụgharị ngwa ahịa si China gaa Lodz, Poland, Nuremberg, Germany na Tilburg, Netherlands.ebuga si Europe ngwaahịa na China nakwa.

mala2

The oghere nkeChina na Europe ụgbọ oloko mbupukwalitere ọganihu nke ọdụ ụgbọ mmiri Małaszewicze
Dị ka onye na-eme n'ihu ọrụ "Belt na Road", anyị ga-ahụ mmepe na mgbanwe n'akụkụ "Belt na Road" na China Railway Express.

mala3

TOP