Małaszewiczeo se nu'u i le pulega itumalo o Gmina Terespol, i totonu o le Itumalo o Biała Podlaska, Lublin Voivodeship, i sasae o Polani.

Malaszewicze avea ma nofoaga sili ona lauiloa i luga o le laina nofoaafi Europa Tutotonu. Containers uma i nofoaafi transportt ua suia iineiLa'u atu i Polani mai Saina.Mai le nofoaga o nofoaafi i le tele o nofoaafi transshipment uafu i Polani

I le 1867, na avea ai Małaszewicze ma nofoaga taua o nofoaafi ona o le atinaʻeina o le auala o Warsaw-Brest.Małaszewicze mulimuli ane na atiina ae e avea ma nofoaga o felauaiga e fesootai ai le faiga o nofoaafi i Europa.I le vaitau o le 1970, na avea Małaszewicze ma uafu lalaga tele o nofoaafi mai Saina i Polani.

mala

I le avea ai o se nofoaga taua ma nofoaga e teu ai nofoaafi i Europa, o Małaszewicze o loʻo faʻagaioia le felauaiga o uta ma uta faavaomalo ma fale teu oloa, faʻafeiloaʻi oloa mai Saina i Lodz, Polani, Nuremberg, Siamani ma Tilburg, Netherlands.felauaiga mai Europa oloa i Saina foi.

mala2

O le tatalaina o leSaina i Europa nofoaafi felauaigana siitia le manuia o le nofoaga o Małaszewicze
I le avea ai ma se lōia o le "Belt and Road" galuega pito i luma, o le a matou molimauina le atinaʻe ma suiga i luga o le "Belt and Road" ma le China Railway Express.

mala3

TOP