felauaiga o nofoaafi-1

TILBURG, Netherlands, - O se fesoʻotaʻiga fou o nofoaafi tuusaʻo mai Chengdu i Tilburg, o le lona ono o le taulaga tele ma le lona lua pito sili ona tele o nofoaga faʻatautaia i Netherlands, o loʻo vaʻaia o se "avanoa auro."eSaina railway express.

O Chengdu e 10,947 kilomita le mamao i le itu i saute sisifo o Sichuan Province.O lo'o fa'atuputeleina le ta'uta'ua ma fa'amanino le fa'alauteleina o feso'ota'iga fa'apisinisi i le va o 'a'ai e lua.

O le tautua lea na fa'alauiloa ia Iuni o le tausaga na te'a nei, ua tolu nofoaafi aga'i i sisifo ae tolu nofoaafi aga'i i sasa'e ile vaiaso."Matou te fuafua e lima nofoaafi agai i sisifo ma lima nofoaafi agai i sasaʻe i le faaiuga o lenei tausaga," o le tala lea a Roland Verbraak, pule sili o le GVT Group of Logistics ia Xinhua.

O le GVT, o se kamupani a le aiga e 60 tausaga le matua, o le paaga a Holani a Saina o le Chengdu International Railway Services.

O lo'o fa'agaioi nei pe o lo'o fuafua fo'i le tele o 'au'aunaga la'u a nofoaafi i ala tetele e tolu fa'atasi ai ma nofoaga e 43 fe'avea'i i luga ole laiga.

Mo le fesoʻotaʻiga Chengdu-Tilburg, o nofoaafi e malaga atu i Saina, Kazakhstan, Rusia, Belarus, Polani ma Siamani aʻo leʻi oʻo i RailPort Brabant, o se nofoaga e tu i Tilburg.

O uta o lo'o sau mai Saina o le tele lava o mea fa'aeletonika mo fa'alapotopotoga fa'ava-o-malo e pei o Sony, Samsung, Dell ma Apple fa'apea fo'i oloa mo le alamanuia vaalele a Europa.E tusa ma le 70 pasene o latou e o atu i Netherlands ae o isi e momoli atu i vaa poʻo nofoaafi i isi nofoaga i Europa, e tusa ai ma le GVT.

O uta o lo'o alu i Saina e aofia ai ta'avale ta'avale mo fale gaosi oloa tetele i Saina, ta'avale fou ma mea'ai e pei o le uaina, kuki, sukalati.

I le faaiuga o Me, Saudi Basic Industries Corporation (SABIC), o se taʻitaʻi o le lalolagi i vailaʻau eseese o loʻo faʻauluulu i Riyadh, na auai i le faʻatupulaia o vaega o tagata faʻatau i sasaʻe.O le kamupani Saudi lea o loʻo faʻagaioia i le 50-sili atu atunuʻu na lafoina ana koneteina muamua e valu o resini, na gaosia i Genk (Belgium), e fai ma fafaga mo ana lava fale ma ana tagata faʻatau i Shanghai e ala i Tilburg-Chengdu rail freight service.

“E masani lava ona matou felauaiga i luga o le vasa, ae o le taimi nei o loʻo matou feagai ma faʻalavelave i le vaʻaia o uta mai le itu i matu o Europa i Sasaʻe Mamao, o lea matou te manaʻomia ai ni isi auala.O le felauaiga i luga o le ea e mautinoa lava e matua televave ae taugata tele foi ma le tau i le tone e tutusa ma le tau faʻatau i le tone.O lea ua fiafia le SABIC i le New Silk Road, o se mea lelei mo felauaiga i luga o le ea, "o le tala lea a Stijn Scheffers, Eurpean logistic manager o le kamupani Saudi.

O koneteina na taunuu i Shanghai e ala atu i Chengdu pe a ma le 20 aso.“Sa sologa lelei mea uma.O mea o loʻo i ai i se tulaga lelei ma na taunuu i le taimi e aloese ai mai le tuʻuina o gaosiga, ”o le tala lea a Scheffers i Xinhua."O le fesoʻotaʻiga nofoaafi Chengdu-Tilburg ua faʻamaonia o se auala faʻalagolago i felauaiga, o le a matou faʻaaogaina atili i le lumanaʻi mautinoa."

Na ia ta’ua fo’i o isi kamupani o lo’o fa’auluulu i Sasa’e Tutotonu e fiafia fo’i i auaunaga."E tele a latou nofoaga gaosi oloa i Europa mai le tele o mea e lafo saʻo i Saina, e mafai ona latou faʻaogaina uma lenei fesoʻotaʻiga."

O le manatu lelei e uiga i le faatupulaia o le lauiloa o lenei auaunaga, e talitonu Verbraak o le Chengdu-Tilburg sootaga o le a saga faatupulaia pe a foia le luitau o le sopoia tuaoi i Malewice (i le va o Rusia ma Polani).O Rusia ma Polani e eseese le lautele o le auala, o lea e tatau ai i nofoaafi ona sui tulaga o taavale solofanua i le sopoia o tuaoi ma e na o le 12 nofoaafi e mafai ona taulimaina e Malewice i le aso.

E tusa ai ma le tauvaga ma isi fesoʻotaʻiga e pei o Chongqing-Duisburg, fai mai Verbraak soʻotaga taʻitasi e faʻavae i luga o manaʻoga o lona lava eria ma le tauvaga o lona uiga o pisinisi maloloina.

"Ua matou maua le poto masani e suia ai le laufanua o le tamaoaiga ona e tatalaina ai se maketi fou atoatoa mo Netherlands.O le mea lea matou te galulue vavalalata faʻatasi ai ma malo faʻapitonuʻu iinei ma i Chengdu e faʻafesoʻotaʻi foi pisinisi i le tasi ma le isi, "na ia fai mai ai, "Matou te vaʻaia avanoa i kamupani Dutch e gaosia mo le maketi Chengdu, ma amata foi ona gaosia i Chengdu mo le maketi Europa. .”

Faatasi ai ma le malo o Tilburg, GVT o le a faʻatulagaina malaga faʻapisinisi i lenei tausaga e faʻafesoʻotaʻi pisinisi mai itulagi uma e lua.Ia Setema, o le a faatuina e le aai o Tilburg se "Kesi Saina" ma faʻamanatu aloaʻia lana fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma Chengdu.

"Mo matou e taua tele le i ai o nei fesoʻotaʻiga sili ona lelei, aua o le a avea ai i matou ma nofoaga e sili atu ona taua mo kamupani faʻavaomalo tetele," o le tala lea a Erik De Ridder, sui pulenuu o Tilburg.“O atunuu uma i Europa e mananaʻo ia maua ni fesoʻotaʻiga lelei ma Saina.O Saina ose tamaoaiga malosi tele ma taua.”

Na talitonu De Ridder o le sootaga Chengdu-Tilburg e atiina ae i se auala sili ona lelei ma le faʻateleina o taimi ma le tele o oloa."Matou te vaʻaia le tele o manaʻoga, o lea matou te manaʻomia nisi nofoaafi e tietie atu i Saina ma toe foʻi mai, aua e tele a matou kamupani e fiafia i lenei fesoʻotaʻiga."

"Mo matou e taua tele le tuʻuina atu o le gauai i lenei avanoa, aua matou te vaʻaia o se avanoa auro mo le lumanaʻi," o le tala lea a De Ridder.

 

e Xinhua net.

TOP